Sous-Vide Gegaarde Groenten

Specialist sous-vide gegaarde groenten

Wij hebben voor deze specialisatie gekozen om in te springen op de toenemende vraag naar convenience producten van hoogwaardige kwaliteit. Er is een toenemende groep consumenten die gezond wil eten maar het product makkelijk en snel wil kunnen bereiden. In de professionele keuken zien we dat ook steeds vaker de afweging gemaakt wordt voor hoogwaardige halffabricaten om het keuken personeel te ontlasten en zo efficiënt  mogelijk in te zetten.

Concurrerend geprijsd

Het product kan au bain-marie, in de steamer of magnetron verwarmd worden. Doordat het product vrij van toevoegingen en met voldoende bite is kan iedere kok er nog zijn eigen touch aan geven. Als u de inkoopprijs van deze producten bekijkt ten opzichte van verwerking in uw eigen keuken dan zult u al snel zien dat de producten zeer concurrerend geprijsd zijn. Dit omdat de veelal bewerkelijke ingrediënten op grote schaal machinaal voor u verwerkt worden. Om u door het jaar heen voldoende variatiemogelijkheden te bieden is er een assortiment voor zowel het zomer- als het winterseizoen.

Het proces

Het proces houdt in dat de groenten eerst geschoond, gesneden, gewassen en gedroogd worden. Vervolgens worden de producten rauw verpakt in speciale kookfolie, waarna het product onder vacuüm op lage temperatuur gegaard wordt. Hierdoor blijven de smaak, vitamine en bite optimaal behouden. Zonder toevoeging van conserveringsmiddelen, smaak-, geur- of kleurstoffen wordt een product bereid dat na productie gekoeld minimaal een maand houdbaar is.

Winterseizoen producten

Het winterassortiment sous-vide gegaarde groenten bestaat onder meer uit gele biet, schorseneren, spruitjes, witlof, wortel, koolraap, chioggia biet, knolselderij en een mix van seizoensgroenten. Gedurende het hele jaar zijn er vers gegrilde paprika, courgette, aubergine en zoete aardappel leverbaar. Hierdoor hebt u zonder de toevoeging van olie of andere conserveringsmiddelen vers gegrilde producten met een maand houdbaarheid vanaf het moment van productie.

Pastinaak

Hokkaida Pompoen

Schorseneren

Prei

Knolselderij

Broccoli

Bloemkool

Sperziebonen

Gele Bieten

Chioggia Bieten

Skin-On Zoete Aardappel

Zoete Aardappel Gegrild

Zoete Aardappel

Groene Asperges

Witte Asperges AA1

Witte Asperges AA1

Groentenspies Mais

Groentenspies Mediterane

Groentenspies Tempeh

Wortelschijfjes

Ratatouille

Koolrabi

Groentepuree

Pastinaak – Nootmuskaat

Groentepuree

Doperwt – Munt – Kardemom

Groentepuree

Bospeen – Ras El Hanout

Groentepuree

Zoete Aardappel – Paprika

Witlof

Seizoengroentenmix

Neem contact met ons op voor meer informatie, prijzen en bestellingen.

Choose Language