Gewassen Sla Soorten

Ready to Eat sla

De lekkerste sla komt uit Italië. Het Ready To Eat assortiment bestaat uit 8 sla soorten, waaronder mesclun, rucola, veldsla en red chard. Bij de slateelt zijn geen bestrijdingsmiddelen gebruikt. Direct na de oogst twee keer gewassen en direct te gebruiken.

Hoe te bereiden?

De sla van Ready 2 Eat is al gewassen en gesneden en kan dus zo op tafel. Maak er een lekkere salade van of gebruik de sla als garnering. En weleens gedacht aan sla in een roerbakgerecht of in de stamppot? Heerlijk en gezond.

Wanneer is ze het lekkerst?

De sla van Ready To Eat is heerlijk vers en het hele jaar verkrijgbaar. Eet de sla binnen enkele dagen na aankoop, dan is ie het lekkerst.

En heel gezond!

Sla zit bomvol voedingsvezels én belangrijke vitamines en mineralen. Heel gezond dus. Bezig met afvallen? Eet sla! Deze groente bevat namelijk heel weinig calorieën.

Italiaanse Slasoorten
Gewassen Slasoorten
Italiaanse Slasoorten
Italiaanse Slasoorten

De mooiste sla soorten kopen? Neem contact op met Ready to Eat.

Rucola

Rucola

Rucola heeft een sterke aromische walnootachtige smaak en kan een beetje bitter zijn. Supergezond dankzij een hoog vitamine C en nitraatgehalte.

Meslun

Mesclun

Een heerlijke mix van jong geoogste sla soorten zoals Rucola, Bull’s Blood, Red Chard, Mizuna, Lollo Bianco en Lollo Rosso. Past bij alles! Bijvoorbeeld als garnering aan carpaccio of in een frisse zomerse salade.

Bull's Blood

Bull’s blood

Bull’s Blood, ook wel bietenblad genoemd, staat bekend om zijn smakelijke bordeauxrode blad. Is niet alleen lekker, maar ziet er ook nog eens prachtig uit in een salade.

Red Chard

Red chard

Red Chard is een lichte variant van Bull’s Blood. Is de perfecte sla soort voor garnering.

Mizuna Groen

Mizuna groen

Mizuna is een Japanse sla soort. Het is een zusje van onze raapsteeltjes en heeft een milde paprikasmaak. Ook verkrijgbaar in de rode variant.

Mizuna Rood

Mizuna Rood

Mizuna is een Japanse sla soort. Het is een zusje van onze raapsteeltjes en heeft een milde paprikasmaak. Ook verkrijgbaar in de groene variant.

Baby Spinazi

Babyspinazie

Babyspinazie is een malse groene bladgroente met een volle smaak. Deze klein bladerige spinazie is uitermate geschikt om te roerbakken en lekker in salades.

Veldsla

Veldsla

Veldsla is een lekkere bladgroente met een nootachtige smaak en een lepelachtige bladvorm. Met wortel en al geoogst en geschikt voor tal van bereidingen. Van salades tot stamppot.

Productie Filmpje

Choose Language