Ready to Eat Avocado

Ready To Eat avocado’s

Liefhebbers noemen Hass avocado’s de lekkerste. Het zijn Ready to Eat avocado’s zoals ze horen te zijn: een bijna zwarte en bobbelige huid en mooi lichtgroen vanbinnen. De nootachtige smaak is genieten geblazen. En direct eetbaar, dus je hoeft niet te wachten tot ie eindelijk rijp is.

Hoe te bereiden?

De Hass avocado’s van Ready To Eat zijn heel eenvoudig te bereiden. Snijd de avocado doormidden en verwijder de pit. Gebruik een lepel om het vruchtvlees eruit te halen. En klaar is kees. Je kunt de avocado’s voor allerlei bereidingen gebruiken. Heerlijk in salades, in de soep of voor het maken van guacemole.

Wanneer is ze het lekkerst?

Avocado’s zijn rijp als ze zacht aanvoelen. De avocado’s van Ready To Eat zijn gelijk na aankoop heerlijk van smaak en enkele dagen houdbaar. Het hele jaar door verkrijgbaar!

En heel gezond!

Avocado’s zijn niet alleen lekker, maar ook nog eens heel gezond. Ze bevatten zo’n 30 % aan onverzadigd vet en zijn daarmee zeer gezond en voedzaam! Onze avocado’s zijn bovendien heel rijk aan vitaminen en mineralen, zoals kalium, magnesium, natrium, fosfor, calcium en vitaminen B1, B2, B6, B11 en C. Onmisbaar in elk dieet.

Ready to Eat Avocado
Ready to Eat Avocado

Direct eetbare avocado’s kopen? Neem contact op met Ready to Eat.

Choose Language