Bananen & Bananenrijperij

Nieuw! Ready to Eat Bananen

Als snack tussendoor, als babyvoeding of als energieleverancier voor sporters. De banaan is elk seizoen een zoet genot. Bananen zijn gezond, zijn lekker en geven je een vol gevoel. Laat een banaan niet links liggen! Je kunt net zo veel bananen eten als je wil.

Een banaan is gezond voor mensen van alle leeftijden, ook voor baby’s. Het zijn de vele voedingswaarden die in de banaan zitten die het lekkere fruit zo gezond maken. Zelfs de bananenschil is gezond!

Van groen tot geel

Ready to Eat Bananen worden groen geoogst, bij lage temperaturen vervoerd en gerijpt bij ons in Nieuwegein. De groene schil van de banaan wordt tijdens het rijpingsproces in onze eigen bananenrijperij gerijpt naar uw gewenste kleur.

Ze bereiken uw locatie dus vers, stevig en heerlijk.

Een eigen bananen rijperij

Na negen maanden begint de oogst van de trossen. De bananen komen groen aan en worden bij ons gerijpt naar de verschillende stadia kleuren geel. Voor ieder wat wils.

Wilt u groene, gele of minder gele bananen? Laat het ons weten. Onze bananenspecialisten staan voor u klaar.

Alleen de beste kwaliteit

Wij hebben alleen maar de beste bananen. Naast de uitstekende kwaliteit van het fruit vinden we het belangrijk dat ook de sociale omstandigheden op de plaats van productie goed is.

Daarom maken we gebruik van ethisch verantwoorde grondstoffen die veilig zijn voor de volksgezondheid en controleren wij of onze producenten en leveranciers de gewenste sociale verantwoordelijkheden nemen.

Ready to Eat Bananen
Ready to Eat Bananen
Ready to Eat Bananen

Neem contact met ons op voor meer informatie, prijzen en bestellingen.

Choose Language