Wat gaat het toch snel, we zijn alweer bij aflevering 5 van ‘Ik BBQ voor jou’ beland. Ready to Eat is een van de sponsoren van het programma, daar zijn we natuurlijk trots op. Zondag 25 september om 16.55 uur kun je de nieuwste aflevering op RTL 4 bekijken. Wat gaat daarin gebeuren? We geven je alvast een voorproefje!

Denk je aan bbq’en, dan denk je waarschijnlijk meteen aan een lekker stuk vlees. Of misschien wel meerdere stukken. Maar bbq’en bestaat uit veel meer dan vlees. Een lekkere groentespies of gegrild fruit horen tegenwoordig ook steeds vaker bij een gezellig barbecue. In de aflevering van komende zondag staat onder meer de heerlijke ananas centraal. Wat je hiermee kunt zie je in de aflevering. En het is heerlijk, verklappen we alvast!

Goede voorbereiding

Wil je je alvast goed voorbereiden op de nieuwste aflevering? Dat kan! We gaan dus met een ananas aan de slag, maar heb je ook altijd problemen met het snijden? Eigenlijk is het heel simpel. Het enige wat je nodig hebt zijn een ananas, snijplank en keukenmes. In onderstaande video zie je hoe je een ananas snijdt, zodat je na zondag meteen aan de slag kunt met het voorbereiden van een voortreffelijke barbecue. Nodig alvast al je vrienden en familie uit. Wij bestellen het zonnetje!

Klik hier voor het filmpje

Gezond eten

Groenten en fruit, we eten er gelukkig steeds meer van. Ze zijn super gezond en ook nog eens heerlijk. Omdat wij jullie de verschillende mogelijkheden van het bereiden van groenten en fruit willen laten zien, zijn we partner geworden van ‘Ik BBQ voor jou’. Het programma is elke zondagmiddag om 16.55 uur op RTL4. Wil je alvast je barbecue voorbereiden met lekkere verse groenten en vers fruit? Kijk dan bij ons aanbod.

O ja, na elke aflevering komen we met bbq-ideetjes geïnspireerd op de aflevering. Houd onze site dus goed in de gaten!